Evenementen
Beste VDK, sympathisanten en aanhangsels

zin om te zingen?
zin om te dansen?
zin in BIER??

Smeer dan uw keel, oefen voor de spiegel en kom allen afgezakt dinsdag 20u naar De Peerdestal voor de meest befaamde open cantus van het jaar! 

Ga op zoek naar uw meest originele OUTFIT om onze SPECIAL GUEST omver te blazen met ons staaltje diergeneeskundig zangtalent!  

IEDEREEN is welkom!
Tot dan! 
groeten Schlagercomité 2018-2019
🔥🔥🔥Eerste Nacht der Diergeneeskunde🔥🔥🔥

Wat Wil Je Doen 22 november? I'm Sorry maar ik wil Rampeneren op de vloer van de Vooruit met THE PARTYSQUAD! Dat is die shit man, Ben je down?

We rocken Non-stop van 22:00 tot 5:00 en dan zijn we Stuk en zullen er koffiekoeken worden voorzien in de Bierologie. Drop Down, zeg Whoop Whoop in het Licht Van De Laser, dans de Guitarra en wees een Lucky Star. Voel je alsof je in A msterdamn bent en gebruik je Body Language om die ene leuke persoon te versieren, wees een Original Don of begin met een Ik Vind Je Mooi. Ik Ga Hard, hopelijk jullie ook tot we Helemaal Naar De Klote zijn #pantsdown. C'est la vie hé, maar het wordt LIT, Wataah!

Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook! Tot dan!
Xoxo, 
Jullie feesten


✖️✖️SAMENVATTING✖️✖️

Donderdag 22 november
Van 22:00 tot 5:00
In de Vooruit
Met THE PARTYSQUAD
Koffiekoeken achteraf in de Biero

TICKETS
VVK lid 8 euro
VVK niet-lid 9euro
ADK lid 9 euro
ADK niet-lid 10 euro

ONLINE
https://www.the-distillery.be/event/eerste-nacht-der-diergeneeskunde/?fbclid=IwAR12sfzqQsqRCO5M64ao4uq9d45O2zBcYh_rPvAneUxaw56NSOACCr_G6vU